Αρχική Σελίδα

Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τα μηχανήματα πετρελαίου Jingcheng που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ καθιερώθηκαν το 2008, ειδικευμένος στο σχέδιο και την κατασκευή του εξοπλισμού πηγών πετρελαιοφόρων περιοχών. Από το 2008 μέχρι τώρα, YCJC είναι εγγραμμένος προμηθευτής για CNPC, GWDC, CCDC στην Κίνα για να παρέχει όλα τα είδη εξοπλισμού πηγών πετρελαιοφόρων περιοχών.

 

Το 2012, YCJC κάτω από την ΠΗΓΉ εμπορικών σημάτων JC που ενώνεται με τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου ZZ για να καθιερώσει ένα γραφείο σε Xi'an που συμμετέχει στο εξωτερικό να εμπορευτεί,

μέσω αυτών των ετών προσπαθειών, ο εξοπλισμός πηγών μας εξάγεται σε πολλές χώρες, όπως η Ταϊλάνδη, τα Ε.Α.Ε., η Βραζιλία, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ κ.λπ. και η καλή φήμη από τους πελάτες.

 

Με τους μηχανικούς επαγγέλματος προσφέρουμε επίσης την υπηρεσία Ε&Α στους πελάτες που έχουν τις ειδικές απαιτήσεις στη λειτουργία διάτρυσης πετρελαιοφόρων περιοχών και λειτουργία παραγωγής. Ο εξοπλισμός πηγών κατασκευάζουμε και ο ανεφοδιασμός περιλαμβάνει το κεφάλι περιβλημάτων, κεφάλι σωληνώσεων, στροφίο περιβλημάτων, στροφίο σωληνώσεων, βαλβίδα πυλών, βαλβίδα έμφραξης, βαλβίδα αντεπιστροφής, χριστουγεννιάτικο δέντρο, βούλωμα VR, κρεμάστρα σωληνώσεων, κρεμάστρα περιβλημάτων, τρέχοντας εργαλείο, δακτύλιος ένδυσης, στροφίο πλήκτρων διαστήματος, προσαρμοστής φλαντζών, φλάντζα ένωσης, ένωση σφυριών, αγκώνας, ένωση στροφέων, εμποδίζει το σταυρό, γράμμα Τ φραγμών, φλάντζα συντρόφων, φλάντζα οργάνων, weldneck φλάντζα, πύλη FC, κάθισμα FC, μίσχος FC, σφιγκτήρας API, πλήμνη σφιγκτηρών API

 

Τώρα ZZ τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου είναι το κεντρικό γραφείο της πηγής JC παίρνει κυρίως αρμόδιος για τις πωλήσεις και τις μεταπωλήσεις του εξοπλισμού πηγών, μεταξύ προκειμένου να καλυφθούν οι περιεκτικές απαιτήσεις των πελατών του εξοπλισμού πετρελαιοφόρων περιοχών, ZZ που τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου λειτουργούν επίσης με άλλο εργοστάσιο εξοπλισμού πετρελαιοφόρων περιοχών ως διανομέας ή πράκτορας, το οποίο κάνει το μιας στάσης ανεφοδιασμό στη ΤΟΠ ομάδα ZZ.

 

ZZ τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου και YCJC θα επιμείνουν συνεχώς στην καινοτομία των προϊόντων, τις τεχνολογίες και το σύστημα και θα προσπαθήσουν για την παροχή των άριστων προϊόντων και των υπηρεσιών για τους πελάτες μας. Είμαστε ειλικρινά ευπρόσδεκτοι εσείς να εργαστούμε από κοινού.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Τα μηχανήματα πετρελαίου Jingcheng Yancheng που κατασκευάζουν τη Co., ΕΠΕ επόμενη πηγή JC καθιερώθηκαν το 2008 στην πόλη Yancheng, ήταν από την ομάδα API το 2010, και πήραν το API 6A, API 16A, πιστοποιητικά API 16C. Και η πηγή JC είναι ο επικυρωμένος κατασκευαστής σε CNPC, CNOOC, SINOPEC, και άλλη κινεζική πετρελαιοφόρο περιοχή Compay.

 

Το 2012, η πηγή JC ένωσε με ZZ τα ΤΟΠ εργαλεία πετρελαίου και ίδρυσε το γραφείο στην πόλη Xi'an για να επεκτείνει τη διεθνή επιχείρηση, από τότε, το ΤΟΠ εξοπλισμό πηγών ανεφοδιασμού ZZ στους σφαιρικούς πελάτες, όπως η Ταϊλάνδη, τα Ε.Α.Ε., το Ιράν, η Βραζιλία, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, το Βιετνάμ, η Σιγκαπούρη, η Ινδονησία, η Νιγηρία κ.λπ. και απόλαυσε την καλή φήμη από τους πελάτες.

 

Από το 2012, η πηγή JC με τα τοπ εργαλεία πετρελαίου ZZ συμμετείχε στις εκθέσεις για να παρουσιάσει προϊόντα μας και να επεκτείνει την επιχείρησή μας, όπως ADIPEC, OTC, IPA κ.λπ.

 

Κίνα Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : JC ΠΗΓΗ

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Yancheng Jingcheng Petroleum Equipment Manufacturing Co.,Ltd Πιστοποιήσεις